Adam Adamczak

Współtwórca programu kulinarnego

Adam Adamczak

  • Wiek: 30

  • Dyscyplina: BJJ

  • Specjalizacja: Gotowanie

Relacja biznesowa

  • Właściciel restauracji Oskoma - oficjalnego partnera Lion Group
  • Serwis: oskoma.pl

Osiągnięcia

  • I miejsce w Magazynie kulinarnym „Kuchnia” jako Kucharz odkrycie roku 2012
  • finalista czwartej edycji programu Top Chef POLSAT
  • Wyróżniony w Przewodniku Gault et Millau jako Młody Talent 2015
  • Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2016
  • Zdobywca tytułu Szef Jutra edycji Gault & Millau Tour 2017
  • Nominowany do tytułu The Best Chef Award 2017 (jako jedyny reprezentant Poznania, jako jeden z szcześciu Polaków, obecny na liście TOP300 Szefów Kuchni z całego świata)
  • Zdobywca trzech czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2018
  • Brązowy medalista kulinarnych mistrzostw świata Luksemburg 2018