Współtwórca programu kulinarnego
Adam Adamczak
-
Wiek: 30
-
Dyscyplina: BJJ
-
Specjalizacja: Gotowanie
Relacja biznesowa
- Właściciel restauracji Oskoma - oficjalnego partnera Lion Group
- Serwis: oskoma.pl
Osiągnięcia
- I miejsce w Magazynie kulinarnym „Kuchnia” jako Kucharz odkrycie roku 2012
- finalista czwartej edycji programu Top Chef POLSAT
- Wyróżniony w Przewodniku Gault et Millau jako Młody Talent 2015
- Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2016
- Zdobywca tytułu Szef Jutra edycji Gault & Millau Tour 2017
- Nominowany do tytułu The Best Chef Award 2017 (jako jedyny reprezentant Poznania, jako jeden z szcześciu Polaków, obecny na liście TOP300 Szefów Kuchni z całego świata)
- Zdobywca trzech czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2018
- Brązowy medalista kulinarnych mistrzostw świata Luksemburg 2018