LionGroup - Kuchnia dietetyczna

Dieta to element, z którym spotkał się niemal każdy w swoim życiu. Bardzo często ten termin nacechowany jest negatywnie, ponieważ przez brak wiedzy i odpowiedniego podejścia osoby narzucają sobie reżim i zasady, które nie mają nic wspólnego z racjonalnym żywieniem.

Stanisław Rydzewski – dietetyk sportowy Lion Group – jest przykładem eksperta, który udowadnia, że „dieta nie musi boleć”. Sam w swoim życiu przeszedł przez błędne podejście do tematu żywienia i na własnym przykładzie uczył się właściwej postawy, filozofii i jedzenia, które pomaga w osiągnięciu efektów i idealnej sylwetki, a jednocześnie nie oznacza udręki i „katowania się”.

Jego plany żywieniowe są połączeniem trzech elementów SMACZNIE-ŁATWO-SKUTECZNIE. Dowodem na to jest program kulinarny oparty na przepisach Stasia i talencie Adama Adamczaka, który jest nominowany do tytułu The Best Chef Award 2017 (jako jedyny reprezentant Poznania, jako jeden z szcześciu Polaków, obecny na liście TOP300 Szefów Kuchni z całego świata). W 2015 roku trafił do czwartej edycji programu Top Chef, gdzie trafił do finałowej trójki. Wyróżniony w Przewodniku Gault et Millau jako Młody Talent 2015. Zdobywca dwóch czapek w żółtym przewodniku Gaullt&Millau Polska 2016. Zdobywca tytułu Szef Jutra edycji Gault & Millau Tour 2017. Zdobywca brązowego medalu na mundialu kulinarnym (Luksemburg 2018).

ISLANDZKI SERNIK NA ZIMNO

Siódmy odcinek cyklu Kuchnia Euro 2016, w którym Adam Adamczak finalista programu TOP CHEF przygotuje zdrowe wersje potraw kuchni ćwierćfinalistów ostatnich Mistrzostw Europy w piłce nożnej to wycieczka do Islandii. Choć kuchnia ta słynie głównie z hotdogów i dań opartych na rybach to wyszukiliśmy dla Państwa ciekawy deser – sernik na zimno w wydaniu FIT to świetna alternatywa dla kalorycznych deserów.

Obejrzyj na YT

TARTA CZEKOLADOWA Z MALINAMI

Siódmy odcinek cyklu Kuchnia Euro 2016, w którym Adam Adamczak finalista programu TOP CHEF przygotuje zdrowe wersje potraw kuchni ćwierćfinalistów ostatnich Mistrzostw Europy w piłce nożnej to wycieczka do Belgii, czyli kraju, który słynie z produkcji czekolady. Jak włączyć ją diety i uzupełnić o właściwości prozdrowotne?

Obejrzyj na YT

WŁOSKA PIZZA BEZ GLUTENU I LAKTOZY

Szósty odcinek cyklu Kuchnia Euro 2016, w którym Adam Adamczak finalista programu TOP CHEF przygotuje zdrowe wersje potraw kuchni ćwierćfinalistów ostatnich Mistrzostw Europy w piłce nożnej to wycieczka do słonecznej Italii. Kraj ten od zawsze kojarzy się z pizzą i makaronami. Jak jednak uzyskać efekt zdrowej pizzy, eliminując z niej gluten oraz laktozę? Odpowiedź na pytanie w odcinku prezentującym kuchnię włoską.

Obejrzyj na YT
Strona 1 z 5 Następna